Veelgestelde vragen

Heb je het antwoord op je vraag (nog) niet kunnen vinden op andere pagina’s? Kijk even hier. Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Mail me dan even.

Waar kan ik je privacyverklaring vinden?

Ik verschaf graag duidelijkheid over hoe ik je persoonsgegevens verwerk. Je kunt de privacyverklaring daarom hier vinden

Wat zijn mijn licentie opties?

Bij een standaard licentie voor mijn illustraties laat je de illustraties gebruiken tot het doel van het ontwerp, waarover op het moment van het verstrekken van de opdracht afspraken zijn gemaakt. Dit wordt ook wel ‘gebruiksrecht’ genoemd. Je hebt het exclusieve recht om een illustratie te gebruiken maar niet om een illustratie te veranderen of door derden te laten veranderen. Je mag een digitale illustratie grote of kleiner maken, opslaan of vermenigvuldigen voor eigen gebruik mits de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ik zal de illustratie nooit doorverkopen aan iemand anders. Tenzij anders afgesproken gebruik ik de illustratie alleen voor promotieactiviteiten van mijn website en mijn activiteiten als illustrator. Voor andere licenties kunnen van te voren afspraken worden gemaakt.

Is er een limiet op feedbackveranderingen?

In de offerte leg ik het aantal feedbackmomenten vast. Meer aanpassingen dan aangegeven kunnen extra kosten met zich meebrengen. Ik zal nooit zonder waarschuwing deze kosten in rekening brengen.

Wat zijn mijn betalingsopties?

Wanneer je over een Nederlandse bankrekening beschikt dan kun je een bankoverschrijving doen. Woon je in de Europese Unie of in een SEPA gebied dan is het mogelijk om een bankoverschrijving te doen met een IBAN/BIC code. Deze specificeer ik in mijn factuur. In alle andere gevallen gebruik ik Paypal.

Kan je een logo maken voor mijn bedrijf?

Natuurlijk! Door het het combineren van (vector) illustraties en typografie kan ik een uniek logo maken voor je bedrijf. Neem contact met me op voor een offerte.

Ik ben een auteur die zelf een boek publiceert, kan je een omslag voor me ontwerpen?

Ik kan je helpen met illustraties, grafisch ontwerp en typografie. Ik ben bekend met de Amazon ontwerpstandaarden en de Createspace voorwaarden. Ook andere formaten van omslagen zijn mogelijk. Heb je een beperkt budget? Neem contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Laat het me weten.