Wat kan ik voor je doen?

Als illustrator ben ik breed inzetbaar voor eenmalige illustraties maar ook voor grote projecten.

Illustratie nodig

Illustraties

Ben je op zoek naar een persoonlijke en unieke illustratie? Iemand die de beelden kan tekenen die jij in je hoofd hebt? Misschien ben je op zoek naar iemand die je verhaal kan visualiseren of die saaie infographic kan opleuken.

Ook als je niet zeker weet wat je precies wilt, kan ik je in de juiste richting sturen. Ik kan je helpen om de creativiteit die in je zit naar buiten te laten komen.

Project nodig

Projectbasis

Heb je een groot project waar meerdere illustraties voor nodig zijn met een langere doorlooptijd? Ik heb ervaring met educatieve en zakelijke projecten die langetermijnplanning vereisen. Communicatie en betrouwbaarheid staan altijd op de eerste plaats.

Ik stel in overleg een planning op met mijlpalen en deadlines en een zo vlot mogelijk feedback proces.

Andere diensten die ik kan aanbieden zijn:

Samenwerken

Samenwerken

In mijn netwerk heb ik collega illustratoren die verschillende stijlen beheersen en betrouwbaar zijn. Voor sommige projecten is het fijn om meerdere illustratoren in te zetten. Hierdoor kan er meer werk in minder tijd worden gedaan. Bovendien kun je dan gebruik maken van de expertise van meerdere illustratoren.

Ik kan voor je op zoek gaan naar andere illustratoren die passen bij de gewenste stijl. Desgewenst stuur ik deze illustratoren aan.

Overnemen

Overnemen

Soms kan het gebeuren dat een illustrator door omstandigheden geen illustraties meer kan maken. Ik heb ervaring met het overnemen van werk van andere illustratoren. Dit gaat altijd in goed overleg en met toestemming van de voorgaande illustrator.

Wanneer mogelijk kan ik de stijl van de vorige illustrator zoveel mogelijk blijven doorvoeren, maar ik kan ook een nieuwe stijl ontwikkelen.

Brainstormen

Ik merk dat er soms behoefte is om eerst ideeën en mogelijkheden te bespreken zonder dat er meteen een prijsopgave wordt gemaakt. Neem voor advies vrijblijvend contact op via mail of bel mij op 0624378224.

Weet je nog niet helemaal zeker wat je wil? Ik kan een langere belafspraak of skype sessie inplannen voor een schappelijk bedrag. Soms is een online brainstorm sessie net wat je nodig hebt, mail mij hierover.